Hallo sobat Lirikmode.net. Pada Artikel yang anda baca kali ini Lirik Lagu Ndx A.k.a - TTM (tewas tertimbun masalalu) Ft Ana Velisa, Spesial Plus Video musik Youtube



Simak Juga Lirik Mantra Lagu Jaran Goyang Semar Mesem- Nella Kharisma

Lirik Lagu Ndx A.k.a - TTM (tewas tertimbun masal alu) Ft Ana Velisa

Lirik Lagu Ndx A.k.a - TTM (tewas tertimbun masal alu) Ft Ana Velisa

Kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan yang kami tulis ini dapat membantu anda. Baiklah, selamat membaca Lirik Lagu Ndx A.k.a - TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa
.


Judul : TTM (tewas tertimbun masalalu) 
Penyanyi : Ndx A.k.a Feat Ana Velisa

Ndx A.k.a Familia - TTM (tewas tertimbun masa lalu) Feat Ana Velisa 

Ndx A.k.a Familia - TTM (tewas tertimbun masa lalu) Feat Ana Velisa


Kowe tau ning uripku..
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge..
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan..
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan..
Tresnaku ra bakal ilang..
Sayang..
Duh kowe cah ayu isih urip ono ning atiku
Aku raiso lilo lungomu ra bakal tak tompo
Koyo gedening ombak segoro ning laut kae
Pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
Nalikone iseh urip madep manteb bebarengan
Janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
Putih-putih rembulan, padang-padange lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang

Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku..
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge..
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan..
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan..
Tresnaku ra bakal ilang..
Sayang..

Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
Janji jaman semono kowe bakal prasetyo
Aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
Manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
Mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
Mung siji dongaku kowe bali marang awakku
Bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku...
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge...
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan...
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan...
Tresnaku ra bakal ilang...
Sayang...

Kowe tau ning uripku...
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge...
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan...
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan...
Tresnaku ra bakal ilang...
Sayang...
Kowe tau ning uripku...
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge...
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan...
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan...
Tresnaku ra bakal ilang...
Sayang...

Lagu Indonesia Terbaru :



Sekianlah artikel Lirik Lagu Ndx A.k.a - TTM (tewas tertimbun masa lalu) Ft Ana Velisa kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.